Kóstóltad már kávékülönlegességeinket?

Valódi kézműves kávé. Kávéink minden egyes szemét kézzel szüretelték és válogatták. A kávébabok a világ legjobb farmjairól, változatos feldolgozásokból származnak. A magas minőség mellett a méltányos kereskedelemre garancia a 100%-ban etikus vásárlás. A pörkölés kis mennyiségben, kézműves jelleggel történik, minden esetben a kávé típusához igazítva. Ugorj be egy kóstolóra!

Várunk Téged Pécsen, a Ferencesek utcája 5-ben a Kisülés Kávéműhelyben!

De akár otthonod kényelmében is élvezheted a dél-amerikai kávék különleges ízvilágát. Rendelj tőlünk online és házhoz visszük az általad kiválasztott kávét, frissen pörkölve, kiváló minőségben!

Tovább a webshopra >>


Elérhetőségeink

Kisülés Kávéműhely, Pécs - Ferencesek utcája 5.
Telefonszám: +36 (30) 7373-934

Így kezdődött: PécsMa

Kisülés KávézóNagy örömmel látjuk, hogy egyre többen fedezik fel maguknak kávézónkat a Ferencesek utcájában. Így volt ezzel a pécsma csapata is, akik nemcsak egy kóstolóra ugrottak be a pécsi villamosba, de alaposan teszteltek is minket és kávéspecialitásainkat. Retró villamosban profi pécsi kávé. Ezzel a címmel közölt rólunk cikket a pecsma.hu, melyet most honlapunkon is megosztunk:

"Egy kreatív pécsi csapat megvalósította a ‘kávézó a villamosban’ ötletét, ahol ráadásul saját pörkölésű kávét készítenek. Baristával teszteltük a Kisülés Kávézót, majd megfogalmaztuk a véleményünket..."

Tovább a cikkre >>
Így kezdődött: Olaszpresszó

Kisülés KávézóIsmét teszteltek minket! Az olaszpresszo.hu csapatának egy tagja látogatott el hozzánk egy kóstolóra, most az Ő véleményéből szemezgetünk:

"Pécs belvárosában, egy kiszuperált villamos belső részét alakították át kávézóvá. Az ötlet nem új, de nem is rossz. Egy súlyos tolóajtón lehet bejutni az “intézménybe” (gyengébb lánykák és ficsúrok kezdhetnek gyúrni), majd meredek lépcsők következnek. A retro “romkocsmavillamos” érzés megvan, ami nélkülözi az eleganciát, de hangulatos. Vastag festékmáz a rozsdás fémen. Egy biztos: minden utcasarkon nem találunk ilyet, mindenképpen különleges hely..."

Tovább a cikkre >>

Így kezdődött: Made in Pécs

Kisülés KávézóÓriási kalapemelés a Made In Pécs újságnak! Már vártuk, hogy ki írja az első cikket a 100 éves pécsi villamos Kisülés Kávézójáról! Made In Pécs, Ti nyertetek, köszönjük a tesztelést és a véleményt, ügyesen, titokban sikerült belopóznotok a pécsi kávéműhelybe...!

"Pécsett majdnem annyiszor merül fel a villamos újraindításának ötlete, mint az Ikea-építés.

2013 októberében a nosztalgiázó pécsiek végre megkapták a villamosukat: a 100 éves pécsi villamosközlekedés emlékére egy régi, de felújított sárga villamost állítottak a Ferencesek utcája végére. A villamosélmény önmagában nagyszerű, december végén viszont meglepetésszerűen kávézó nyílt a villamosban, amely igazi vendéglátós veterán: a kilencvenes években sörözőként működött a kőbánya-kispesti buszállomás mellett..."

Tovább a cikkre >>